Video

‘Dance the Rainbow’ by Rani Art

‘Dance the Rainbow’ streeft ernaar jongeren meer invloed en betekenis te geven in onze samenleving. Door middel van expressie en uitwisseling van ideeën willen we streven naar een harmonieuze wereld en een kleurrijke toekomst. We hopen dat door het geven van kleur, muziek en beweging aan taboeonderwerpen, deze onderwerpen tastbaarder en hoopvoller worden. We dagen jongeren uit om oplossingen te bedenken die hun levenskwaliteit en de toekomst kunnen verbeteren. Communicatie in taal en dans helpt ons elkaar beter te begrijpen en gemakkelijker door het leven te gaan. Bevrijd je geest, open je hart, laat je ware kleuren zien en DANCE THE RAINBOW!

De pilot dient als een voorbeeld van hoe ik Dance the Rainbow in de praktijk zie uitgevoerd worden. Het omvat een combinatie van een aangesneden onderwerp, gepresenteerd in een spectrum van kleur, muziekcomposities, poëzie en dans als expressiemiddel. Samen vormen deze elementen een vernieuwend beleid voor de toekomst en kunnen ze een krachtige campagne worden, gedreven door en voor jongeren.

Concept gecreëerd  en geïnspireerd voor en door UNICEF. Dag van de Kinderrechten en World Children’s Day

Toegevoegd op: 21 November 2023


Reacties

Laat een reactie achter:

AboutYOUNG KREATORS: A Creative Society

Young Kreators is er om jongeren uit de omgeving Soest, Baarn en Soesterberg met elkaar te verbinden door samen (online) jongeren content te creëren. Een ding is zeker: Young Kreators are the future and the future is NOW!

Connect with us!