News

Doe mee met Royal Rhythm Soest!

Muziek verbindt, raakt en brengt mensen in beweging. ‘Royal Rhythm’, is de eerste Soester brassband, een wandelend drumorkest dat wordt ondersteund door een groep blazers. Vaak wordt een brassband uitgebreid met dansers, mascottes, mc’s en in sommige gevallen popinstrumenten zoals een basgitaar of een gitaar. Achter de schermen werken brassbands met kappers, make-up artists, stylists en doen zij vaak aan conditietraining om lange afstanden te kunnen marcheren.

De brassband is primair bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die woonachtig zijn in Soest en omstreken. Door ‘Royal Rhythm’ willen wij dat er weer een gezond ritme komt in het dagelijks leven van jongeren.

De komst van ‘Royal Rhythm’ creëert een cross-over tussen cultuur, muziek, dans, kunst, sport en welzijn. Dit brengt met zich mee dat een brassband breed inzetbaar is en het hele jaar door geboekt kan worden. Denk maar aan bedrijfsfeesten, een nieuwjaarsontmoeting bij de Gemeente, sportevenementen, begrafenissen, bruiloften en partijen.

Praktische informatie Royal Rhythm Soest

Locatie: De Lasenberg

Vaste oefendag: dinsdag om 19:00 uur

Doe mee! Meld je hier aan!

Toegevoegd op: 9 January 2023
AboutYOUNG KREATORS: A Creative Society

Young Kreators is er om jongeren uit de omgeving Soest, Baarn en Soesterberg met elkaar te verbinden door samen (online) jongeren content te creëren. Een ding is zeker: Young Kreators are the future and the future is NOW!

Connect with us!