News

ShowKase: Don Peso

Op 24 maart staat Don Peso in het Lou-vre tijdens de derde editie van ShowKase in Soest. ShowKase is een livemuziek platform voor opkomend talent uit Soest en omstreken opgezet door jongerencultuurcoach Riëndy Holder. Toegang is geheel gratis en de deuren openen om 19:30 uur.

Don Peso

Don Peso is een 25 jarige artiest uit het gooi. Zijn echte naam is Jaylan Patrick en zijn afkomst is half Afro Amerikaans half Nederlands. Op zijn 4e verhuisde hij van Engeland naar Nederland en is door zijn ouders opgegroeid met alle Amerikaanse cultuur en muziek. Don Peso begon al op zijn 12e met het schrijven van muziek en het maken van beats op zijn piano synthesizer. Zo creëerde hij zijn eigen stijl, in de vorm van melodieuze rap.  Die stijl probeert hij hier in de BeNeLux te verspreiden in een nieuw jasje met een geheel eigen draai eraan.

Spotify

Zijn muziek is te streamen op Spotify, Applemusic, YouTube ect.

Toegevoegd op: 1 March 2023
AboutYOUNG KREATORS: A Creative Society

Young Kreators is er om jongeren uit de omgeving Soest, Baarn en Soesterberg met elkaar te verbinden door samen (online) jongeren content te creëren. Een ding is zeker: Young Kreators are the future and the future is NOW!

Connect with us!